MENÜ

Günlük Kiralık Çekme Karavan Crawler İZZ 458 İzmir

Günlük Kiralık Crawler İZZ 458 Çekme Karavan
Kiralık Çekme Karavan
İzmir Karavan Kiralama

2. El Araç Kiralama
Kiralık
Karavan
Çekme Karavan
Model Yılı
2022
Günlük
Kiralık
İzmir > Bornova
Çekiş
Çekme
Kilometre:
2.500 KM
Günlük Fiyat
1.500 ₺

Günlük Kiralık Çekme Karavan Crawler İZZ 458 İzmir Araç Açıklaması

İzmir Çekme Karavan Kiralama Crawler İZZ 458

Kiralık Çekme Karavan Crawler IZZ 458, şehirde bir profesyonel gibi dolaşmanın mükemmel bir yoludur. İzmir karavan kiralama İnfo Araç Kiralama’dan yapılır. Bu güçlü ve çok yönlü çekme karavan Crawler, her türlü araziyi aşma kapasitesine sahiptir. Süspansiyon ve lastikler onu en zorlu araziler için bile uygun hale getirerek farklı zorlukların üstesinden endişelenmeden gelmenizi sağlar. Ayrıca, özel tasarımı dar sokaklarda veya kaygan yüzeylerde manevra yaparken sorun yaşamamanızı sağlar. Kiralık karavan İzmir‘i şık bir şekilde keşfetmeye hazır olduğunuzda, tüm ulaşım ihtiyaçlarınız için başvuracağınız çözüm olan Kiralık Çekme Karavan Crawler IZZ 458 İzmir‘den başkasına bakmayın.

Crawler İZZ 458 Karavan

Crawler IZZ 458 karavan, seyahat etmeyi ve keşfetmeyi seven herkes için mükemmel olan heyecan verici yeni bir üründür. Bu muhteşem karavan, güneş panelleri, tam donanımlı mutfak ve bol miktarda depolama alanı gibi bir dizi özelliğe sahiptir. Buna ek olarak, hafif malzemesi kırsal bölgeleri keşfederken hareket etmeyi ve yer değiştirmeyi kolaylaştırıyor. Genel olarak, Crawler IZZ 458 karavan, konfor seviyelerinden veya rahatlıklarından ödün vermeden bir yolculuğa çıkmak isteyen herkes için idealdir.

Kiralık Karavan İzmir

İzmir ve çevresini veya tüm Türkiye’yi keşfetmek için kolay ve rahat bir yol arıyorsanız, karavan kiralama mükemmel bir çözümdür. İzmir karavan kiralama sadece evden uzakta konforlu bir ev sağlamakla kalmaz, aynı zamanda şehri gezmeyi her zamankinden daha kolay hale getirir. İzmir’de bir karavan kiraladığınızda, özel bir karavanın huzur ve sükûnetinin tadını çıkarırken, aynı zamanda güzel manzaralara ve Türkiye’nin en iyi cazibe merkezlerinden bazılarına erişebilirsiniz. Bu nedenle, pitoresk manzaralar arasında bir maceraya atılmayı planlıyorsanız, İzmir’de kiralık karavanınızı ayırttığınızdan emin olun.

İzmir Günlük Karavan Kiralama
İzmir Günlük Karavan Kiralama

Günlük Karavan Kiralama

Karavancılık, kalıcı bir ev üssü konusunda endişelenmenize gerek kalmadan açık havayı keşfetmenin harika bir yoludur. Günlük karavan kiralayarak toparlanıp hayalinizdeki yere gidebilir ve istediğiniz kadar kalabilirsiniz. Egzotik yerlerden pitoresk sürüşlere kadar, günlük karavan kiralama uygun fiyatlı ancak kapsamlı bir tatil deneyimi sağlar. Yatak ve mutfaktan klima ve televizyona kadar tüm olanaklarla donatılmış günlük karavanlarla konfordan yoksun kalmayacaksınız. Günlük kiralık karavanla şık bir şekilde turlayarak çeşitli plajların, dağların, parkların manzaralarını ve seslerini deneyimleyin. Crawler İZZ 458 çekme karavan modelimizi en az 3 gün kiralayabilirsiniz.

 

Marka:

Günlük Kiralık Çekme Karavan Crawler İZZ 458 İzmir Araç Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Araç Tipi:
Karavan
Kasa Tipi:
Çekme Karavan
Kiralama Süresi:
Günlük Kiralama
Günlük Fiyat:
1.500₺
Model Yılı:
2022
Renk:
Haki Yeşili
Vites:
Çekiş:
Çekme
Araç Konumu:
İzmir > Bornova
Kasko:
Standart Kasko
Yakıt:
Beygir Gücü:
Motor Hacmi:
Model Serisi:
Crawler İZZ 458
Kilometre:
2.500 KM

Formu Doldurun

Gizlilik Politikası
Bu site, hizmetlerini sunmak ve trafiği analiz etmek için çerezlerden yararlanıyor. İnceleyin